Ανακοίνωση Πινάκων Δεκτών και Μη Δεκτών Υποψηφίων Εκπ/κών με θητεία σε Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. Κεντρ. Μακεδονίας
15042024Δευ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Ανακοίνωση Πινάκων Δεκτών και Μη Δεκτών Υποψηφίων Εκπ/κών με θητεία σε Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. Κεντρ. Μακεδονίας

stelexoi-

 

Η Περιφερειακή Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Π.Ε.Π.Π.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει:

1) τον πίνακα Ι των υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στη διαδικασία επιλογής των εκπαιδευτικών που θα στελεχώσουν με θητεία τα Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για το σχολικό έτος 2023-2024, με ονοματεπώνυμο κατ΄ αλφαβητική σειρά.

2) τον πίνακα ΙΙ των υποψηφίων που δεν γίνονται δεκτοί στη διαδικασία επιλογής των εκπαιδευτικών που θα στελεχώσουν με θητεία τα Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για το σχολικό έτος 2023-2024, με τον κωδικό της αίτησής τους κατ΄ αύξουσα σειρά και την αιτιολογία απόρριψής τους.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά ένσταση κατά των πινάκων των μη δεκτών υποψηφίων μέσω της ειδικής εφαρμογής υποβολής αιτήσεων στην οποία υπέβαλαν την αίτησή τους.

Η ένσταση κατατίθεται μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης των πινάκων, ήτοι από την Τετάρτη 12-07-2023 και ώρα 00:05 έως την Παρασκευή 14-07-2023 και ώρα 15:00.

 

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι