ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
21022024Τετ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτία Τύπου Σχολείων που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

1gym-lagkada-

Το 1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έλαβε για πρώτη φορά ευρωπαϊκή χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Erasmus+. Το σχολείο μας συμμετέχει κατά το σχολικό έτος 2022-23 στο Erasmus+ με το πρόγραμμά του με τίτλο:

"Εκπαιδεύοντας τους μαθητές του σήμερα  Μεταμορφώνοντας την Κοινωνία του αύριο".

Λειτουργώντας λοιπόν ως πρεσβευτές της χώρας μας , ταξίδευσαν στο Παλέρμο της Σικελίας τρεις εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας, Θεοδοσιάδης Λάζαρος Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά, Σιμιτσοπούλου Σουλτάνα Υποδιευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά και Γαρίτατζης Χαράλαμπος υπεύθυνος ευρωπαϊκών προγραμμάτων, επιμορφώθηκαν μαζί με συναδέλφους τους από την Ισπανία, την Γαλλία και την Λιθουανία πάνω σε νέες καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας ανταλλάσσοντας καλές πρακτικές. Ο τίτλος του επιμορφωτικού σεμιναρίου ήταν: «Innovative teaching methods for teachers, school and adult education staff» και η διάρκειά του ήταν από τις 05 -11 Φεβρουαρίου 2023.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι