28112023Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτία Τύπου Σχολείων που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα

5η Κινητικότητα Erasmus στη Θεσσαλονίκη & στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς

 DT-KALAMARIA-30-5-2023

Από 8 έως 12 Μαΐου 2023 το σχολείο μας υποδέχθηκε και φιλοξένησε με μεγάλη χαρά τους εταίρους του ευρωπαϊκού προγράμματος στο οποίο συμμετέχει από το 2020. Ογδόντα μαθητές : Έλληνες, Γάλλοι, Ισπανοί και Γερμανοί γιόρτασαν το κλείσιμο του προγράμματος στις εγκαταστάσεις μας, απόλαυσαν την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα που πρόσφερε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων . Η συντονίστρια του προγράμματος κα Αναστασία Μανά ευχαρίστησε όλους για τη συμβολή τους στην επιτυχία της συνάντησης και της ολοκλήρωσης του ευρωπαϊκού σχεδίου. Η Διευθύντρια κα Ιωαννίδου συνεχάρη όλους για την επιτυχή εκδήλωση.

Στα πλαίσια της κινητικότητας, οργανώθηκαν εργαστήρια πάνω στο θέμα του σχεδίου «Μαθαίνω απολαμβάνοντας» με ψηφιακά εργαλεία της Googleκαι επιτραπέζια παιχνίδια μάθησης, επισκέψεις στη Βεργίνα, στα Λουτρά Πόζαρ και κρουαζιέρα στον Άθω, με στόχο την ευχάριστη εκπαιδευτική διαδικασία για μαθητές & εκπαιδευτικούς.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι