Πρόσκληση σε επιμορφωτικό σεμινάριο Αειφορίας «Πρόληψη και διαχείριση κρίσεων στο σχολείο και την τάξη με στόχο μια ειρηνική κοινότητα»

Ημερολόγιο
Εκδηλώσεις 3ου ΠΕΚΕΣ
Ημερομηνία
04.03.2019 12:00 pm - 1:30 pm

Περιγραφή

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε επιμορφωτικό σεμινάριο Αειφορίας «Πρόληψη και διαχείριση κρίσεων στο σχολείο και την τάξη με στόχο μια ειρηνική κοινότητα»

Σας προσκαλούμε σε επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Πρόληψη και διαχείριση κρίσεων στο σχολείο και την τάξη με στόχο μια ειρηνική κοινότητα», τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00 έως και 13:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αλωνίων, με στόχο την ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων ως προς τους συναφείς με το θέμα στόχους της Εκπαίδευσης για την Αειφορία, με αφορμή και τον εορτασμό της Πανελλήνιας Ημέρας κατά της βίας στο σχολείο (6/3).

Η επιμορφωτική δράση διοργανώνεται από τον Συντονιστή Ε.Ε. Εκπαίδευσης για την Αειφορία του 3ου ΠΕ.ΚΕ.Σ. Κ. Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Αλωνίων κ. Γιαλαμά Κωνσταντίνα, για εκπαιδευτικούς και γονείς του Γυμνασίου Αλωνίων, για εκπαιδευτικούς των σχολείων παιδαγωγικής ευθύνης του Σ.Ε.Ε., για κάθε ενδιαφερόμενο/η εκπαιδευτικό στα πλαίσια της Επιστημονικής Ευθύνης του Σ.Ε.Ε. Εκπαίδευσης για την Αειφορία Α. Χαρίση. Θα υλοποιηθεί χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο και για τους συμμετέχοντες και χωρίς να διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων με βάση το παρακάτω πρόγραμμα:

-Κωνσταντίνα Γιαλαμά, Διευθύντρια Γυμνασίου Αλωνίων: «Διαχείριση κρίσεων στη σχολική μονάδα»

-Παναγιώτα Βούρα, Κλινική Ψυχολόγος, M.Sc. Κοινωνική Ψυχιατρική & Παιδοψυχιατρική, Ψυχιατρικός Τομέας - Γ .Ν. Κατερίνης, Κ.Ψ.Υ. Κατερίνης: «Πρόληψη και διαχείριση κρίσεων στο σχολείο και την τάξη»

-Αθανάσιος Χαρίσης, Σ.Ε.Ε. Εκπαίδευσης για την Αειφορία, Δρ. Παιδαγωγικής: «Μείωση των μορφών βίας στο σχολείο και την κοινωνία ως στόχος της Εκπαίδευσης για την Αειφορία».