Πρόσκληση σε επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Πορεία υλοποίησης του εκπαιδευτικού έργου-ανατροφοδότηση-διαμορφωτικά συμπεράσματα»

Ημερολόγιο
Εκδηλώσεις 3ου ΠΕΚΕΣ
Ημερομηνία
29.11.2019 11:30 am - 1:30 pm

Περιγραφή

     

   Προσκαλούνται σε επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώνει ο Σ.Ε.Ε. Εκπαίδευσης για την Αειφορία του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας με θέμα «Πορεία υλοποίησης του εκπαιδευτικού έργου-ανατροφοδότηση-διαμορφωτικά συμπεράσματα» την Παρασκευή 29/11/2019, στο 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης:

-Από τις 11.30-13.30 Οι Διευθυντές/ντριες (ή οι αναπληρωτές/τριές τους σε περίπτωση κωλύματος) των σχολικών μονάδων Παιδαγωγικής Ευθύνης Σ.Ε.Ε. Εκπαίδευσης για την Αειφορία Α. Χαρίση. 

-Από τις 12.20-13.30 Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας ή η αναπληρώτριά του, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Πιερίας, ο Υπεύθυνος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής –Αθλητισμού, ο Προϊστάμενος ή μέλος του συλλόγου εκπαιδευτικού προσωπικού του Κ.Ε.Σ.Υ., αρμόδιο για την επικοινωνία με τα σχολεία που αφορά η επιμορφωτική ημερίδα, η Υπεύθυνη Λειτουργίας του Κ.Π.Ε. Αν. Ολύμπου ή αναπληρωτής/τριά της, ο Υπεύθυνος του Ε.Κ.Φ.Ε. Πιερίας και Σ.Ε. Προσφύγων με αρμοδιότητα στα σχολεία που αφορά η επιμόρφωση ( Τ.Υ. ΖΕΠ του 7ου Γυμνασίου).

Το πρόγραμμα της ημερίδας:

11.30-12.00       Εισήγηση: Ανατροφοδότηση σχετικά με την πορεία υλοποίησης του προγραμματισμού του εκπαιδευτικού έργου των σχολικών μονάδων και του υποστηρικτικού/επιμορφωτικού έργου

12.00-12.15       Συζήτηση επί του θέματος

12.15-12.20       Διάλειμμα

12.20-13.15       Παρουσίαση των δυνατοτήτων συνεργασίας των σχολικών μονάδων με τις άλλες προσκεκλημένες δομές της εκπαίδευσης για την επιτυχή υλοποίηση του προγραμματισμού

13.15-13.30       Συζήτηση: Διαμορφωτικά συμπεράσματα

Την εισήγηση και τον συντονισμό της παρουσίασης των δομών και των συζητήσεων θα κάνει ο επιμορφωτής της συνάντησης: Σ.Ε.Ε. Εκπαίδευσης για την Αειφορία, Α. Χαρίσης.

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται ως προς την διάθεση του χώρου και τη φιλοξενία από το 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης, τον Διευθυντή του οποίου, κ. Χρήστο Νικολή, ευχαριστούμε θερμά.

Η συμμετοχή των Διευθυντών/ντριών των σχολικών μονάδων στην ημερίδα κρίνεται απαραίτητη. Η μετακίνηση όλων των συμμετεχόντων/ουσών στην ημερίδα θα γίνει χωρίς δαπάνη για την υπηρεσία μας.