Δευτεροβάθμιας
19052024Κυρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Πανελλαδικές Εξετάσεις - Υπενθύμιση ολοκλήρωσης διαδικασίας υποβολής μηχανογραφικού

mixanografiko 2016

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) των Πανελλαδικών Εξετάσεων ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 τα μεσάνυχτα. Οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), την ηλεκτρονική διεύθυνσηhttps://michanografiko.it.minedu.gov.gr και να υποβάλουν/οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.  Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Την Τρίτη 18 -7-2023 από 08:30 π.μ. και μέχρι το μεσημέρι στις 14.00 μ.μ., οι υποψήφιοι θα έχουν την δυνατότητα να διαγράψουν τις σχολές που δεν επιθυμούν τελικά, ενώ η προσθήκη σχολών ή η αλλαγή σειράς προτιμήσεων δεν θα είναι δυνατή. Για αυτή την δυνατότητα διαγραφής προτιμήσεων και μόνο, οι υποψήφιοι θα επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://exams-delpref.it.minedu.gov.gr/.  Στη συνέχεια, αυτή η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων. Μετά τις 14:00 που θα κλείσει η  διαγραφή των προτιμήσεων, θα ενεργοποιηθεί εκ νέου η εφαρμογή του Μηχανογραφικού (https://michanografiko.it.minedu.gov.gr), ώστε όσοι υποψήφιοι υπέβαλαν μηχανογραφικό δελτίο να μπορούν να το βλέπουν και να το αποθηκεύουν-εκτυπώνουν.

          Μέσα στην ίδια αποκλειστική προθεσμία, δηλαδή μέχρι σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 τα μεσάνυχτα, με τον ίδιο προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (ΠΜΔ) για τα Δημόσια ΙΕΚ, στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr του ΥΠΑΙΘΑ.

          Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο είτε για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είτε για εγγραφή σε Δημόσια ΙΕΚ.


Προσωρινός πίνακας κατάταξης υποψηφίων Συντονιστών Π.Δ.Ε. και Υπευθύνων Δ.Δ.Ε. για τη Μαθητεία

mathiteia-epal

Προσωρινός πίνακας κατάταξης υποψηφίων Συντονιστών Π.Δ.Ε. και Υπευθύνων Δ.Δ.Ε. για τη Μαθητεία

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τον προσωρινό πίνακα κατάταξης υποψηφίων Συντονιστών Π.Δ.Ε. και Υπευθύνων Δ.Δ.Ε. για τη Μαθητεία, σύμφωνα με την με αριθμ. πρωτ. 109153/Κ5/12-09-2023 Υ.Α και την με αριθμ. πρωτ. 41632/Κ5/7-4-2023 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσεων με επιλογή συντονιστών Π.Δ.Ε. για τη Μαθητεία και Υπευθύνων Δ.Δ.Ε. για τη Μαθητεία. Επί του πίνακα μπορούν να ασκηθούν ενστάσεις από την Παρασκευή 14 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023.

Θεσσαλονίκη, 13/07/2023

Ο Συντονιστής Διαδικασίας Μοριοδότησης

Παναγιώτης Στεφανόπουλος

Συμπληρωματικές αιτήσεις για πλήρωση θέσεων Συντονιστών Μαθητείας Π.Δ.Ε. και Υπευθύνων Μαθητείας Δ.Δ.Ε.

mathiteia-epal

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για τη διαδικασία επιλογής εντός αποκλειστικής προθεσμίας, από την Τρίτη 27-06-2023 και έως Δευτέρα 03-07-2023 και ώρα 13:00 μ.μ.

Οι αιτήσεις με τον φάκελο των δικαιολογητικών θα πρέπει να αποσταλούν αποκλειστικά στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης με ευθύνη των υποψηφίων (με ταχυδρομείο, ταχυμεταφορά ή αυτοπροσώπως).

Συνημμένα:
Download this file (2023_prosklisi_pde_dde.pdf)2023_prosklisi_pde_dde.pdf[ ]183 kB
Download this file (2023_prosklisi_v3.pdf)2023_prosklisi_v3.pdf[ ]136 kB

Πρόγραμμα συνεντεύξεων για τη διαδικασία επιλογής Συντονιστών Π.Δ.Ε. και Υπευθύνων Δ.Δ.Ε. για τη Μαθητεία

mathiteia-epal

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει πρόγραμμα συνεντεύξεων υποψηφίων για τη διαδικασίας επιλογής Συντονιστών Π.Δ.Ε. και Υπευθύνων Δ.Δ.Ε για τη Μαθητεία, σύμφωνα με την με αριθμ. πρωτ. 109153/Κ5/12-09-2023 Υ.Α και την με αριθμ. πρωτ. 41632/Κ5/7-4-2023 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσεων με επιλογή συντονιστών Π.Δ.Ε. για τη Μαθητεία και Υπευθύνων Δ.Δ.Ε. για τη Μαθητεία.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο σύνδεσμος θα αποσταλεί στους υποψηφίους με  ατομική πρόσκληση.

Θεσσαλονίκη, 11/07/2023

Ο Συντονιστής Διαδικασίας Μοριοδότησης

Παναγιώτης Στεφανόπουλος

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι