Συνάντηση Περιφερειακού Διευθυντή με τον Δήμαρχο Θέρμης κ. Παπαδόπουλο
06052024Δευ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Συνάντηση Περιφερειακού Διευθυντή με τον Δήμαρχο Θέρμης κ. Παπαδόπουλο

13-6-2019

Στο πλαίσιο συνεργασιών της ΠΔΕΚΜ με τους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειακός Δ/ντης Εκπ/σης Α. Κόπτσης επισκέφτηκε το Δήμαρχο Θέρμης. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και κλιμάκιο του Δήμου υπεύθυνο για θέματα παιδείας.

Συζητήθηκαν ευρύτερα θέματα Παιδείας στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Θέρμης και ειδικότερα:

  • Η ίδρυση και στελέχωση του κέντρου ΚΕΑ Λιβαδιού για το οποίο φιλοδοξία είναι να καταστεί περιβαλλοντικό κέντρο με ευρύτερη προοπτική
  • Η κατάσταση των σχολείων του Δήμου και η προσπάθεια επίλυσης κάθε προβλήματος σε συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας
  • Η πραγματοποίηση ενημερωτικών συναντήσεων για γονείς
  • Η ίδρυση σχολών Γονέων
  • Επιμορφωτικό πλαίσιο για επιμόρφωση εκπαιδευτικών
  • Άνοιγμα των αυλών των σχολείων και μετατροπή τους σε πολιτιστικά κέντρα
  • Το κοινωνικό φροντιστήριο

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και τα δύο μέρη υποσχέθηκαν να ανοίξουν προοπτικές συνεργασίας με στόχο την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και της παιδείας.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι
gaziantep evden eve taşımacılıkdiş eti ağrısıankara gülüş tasarımıistanbul hayır lokmasımaltepe evden eve nakliyatsancaktepe evden eve nakliyattuzla nakliyatkartal evden eve nakliyat