05122023Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δηλώσεις προτίμησης Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού ΕΒΠ

 

eidikiagogi02

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΒΠ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, καλεί τους υποψήφιους αναπληρωτές Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού οι οποίοι έχουν σειρά κατάταξης στον οριστικό πίνακα υποψηφίων ΕΒΠ από 1 έως 250, να καταθέσουν δηλώσεις προτίμησης για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε ΣΜΕΑΕ και σχολικές μονάδες γενικής παιδείας.

Οι υποψήφιοι που καλούνται, οφείλουν να υποβάλουν δήλωση προτίμησης ή υπεύθυνη δήλωση άρνησης σύμφωνα με την ΥΑ 65475/Δ3/20-04-2017 με θέμα «Πρόσκληση υποψηφίων ?.» στην οποία ρητά αναφέρεται «Η τοποθέτηση γίνεται ύστερα από δήλωσή τους στα υπάρχοντα λειτουργικά κενά.»

Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τη δήλωση προτίμησης τόσο ηλεκτρονικά όσο και ιδιοχείρως.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΜΕ FAX ή με EMAIL

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ

Οι δηλώσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω της νέας εφαρμογής Δηλώσεων Προτίμησης ΕΕΠ-ΕΒΠ που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://srv-kmaked.pde.sch.gr την Τετάρτη 6/9/2017 και την Πέμπτη 07/9/2017. Αναλυτικές οδηγίες ΕΔΩ.

Η εφαρμογή δήλωσης προτιμήσεων θα είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο. Επειδή κατά αυτή φάση των προσλήψεων είναι πιθανόν να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα λόγω της μαζικής προσπάθειας πρόσβασης. Προκειμένου να αποφευχθεί τυχών ταλαιπωρία προτείνουμε στους υποψήφιους να επιχειρούν την είσοδο τους κατά τις μεσημβρινές και βραδινές ώρες.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της διενέργειας των Επαναληπτικών Πανελλαδικών εξετάσεων και των εξετάσεων ειδικής κατηγορίας, δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας εκτάκτως σήμερα Τετάρτη 12:30 ? 14:00 και αύριο Πέμπτη 15:30 ? 17:30.  

Για την είσοδο στην εφαρμογή οι υποψήφιοι χρησιμοποιούν ως όνομα χρήστη τον Αριθμό Φορολογικού τους Μητρώου (ΑΦΜ) και ως κωδικό χρήστη το αριθμητικό μέρος της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

Για κάθε υποψήφιο εμφανίζονται οι διαθέσιμες σχολικές μονάδες ανάλογα με την αρχική δήλωση προτιμήσεων περιοχών, όπως αυτή είχε υποβληθεί με την αίτηση πρόσληψης.

Υπενθυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι υποχρεούνται να δηλώσουν το σύνολο των σχολικών μονάδων που εμφανίζονται στην ατομική τους καρτέλα.

 

ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αποκλειστικά αυτοπροσώπως τη δηλωσή τους (βλέπε συνημμένο αρχείο) στην ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65 ώρες 08:00 έως 15:00 την Τετάρτη 6/9/2017 και την Πέμπτη 07/09/2017. Υπενθυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι υποχρεούνται να δηλώσουν το σύνολο των σχολικών μονάδων στην αντίστοιχη ομάδα Διεύθυνσης, σύμφωνα με τη δήλωση προτίμησης Διευθύνσεων που υπέβαλαν με την αίτησή τους. Με την αλλαγή ομάδας διεύθυνσης η αρίθμηση των σχολικών μονάδων θα πρέπει να αρχίζει πάντα από το 1

ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ

  • ΔΕ και ΠΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • ΔΕ και ΠΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • ΔΕ και ΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ
  • ΔΕ και ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ
  • ΔΕ και ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ
  • ΔΕ και ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
  • ΔΕ και ΠΕ ΣΕΡΡΩΝ
  • ΔΕ και ΠΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 

ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Οι υποψήφιοι που δεν επιθυμούν να προσληφθούν για το σχολικό έτος 2017-2018 σε δομές αρμοδιότητας της Περ/κής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας οφείλουν να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση άρνησης πρόσληψης. Η υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται είτε αυτοπροσώπως στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65 είτε με fax στον αριθμό 2310474328. Στην περίπτωση άρνησης ο ενδιαφερόμενος διαγράφεται από τους οριστικούς πίνακες υποψηφίων του τρέχοντος σχολικού έτους 2017-2018.

Για τεχνική βοήθεια μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2310474823, 2310474837.

Η περαιτέρω ενημέρωση των υποψηφίων για την διαδικασία της πρόσληψης (δηλαδή την αναγγελία πρόσληψης στις αρμόδιες Δ/νσεις Εκπ/σης και την υπογραφή σύμβασης στην ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας) θα γίνει μόνο μέσω ανακοίνωσης στην παρούσα ιστοσελίδα.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή και σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι